Hola a tothom!
Aquest curs ha estat ple d’emocions i bons moments que ens han servit a tots per aprendre i crèixer plegats. Ara que ja estem a punt de marxar de campaments ens agradaria explicar els nostres projectes i compartir-vos el vídeo que vam preparar per a la festa de cloenda. 
PROJECTES
Els C/LL van fer casetes pels ocells i les van penjar als arbres amb l’objectiu de donar refugi als animals i vetllar per la protecció de la fauna. Tot i tenir un dia plujós, van poder acabar el projecte i s’ho van passar molt bé. Molt bona feina Castors i Llúdrigues!

Els LL/D van decidir arreglar el seu cau i donar-li una nova imatge, per fer-ho han pintat les fustes que cobreixen la paret i l’envà que separa la seva sala. Al mateix temps, mentre feien les reformes van fer fotos i vídeos per tenir-ho tot ben documentat. Ha quedat la mar de maco, estem tots molt contents. Felicitats Llops i Daines!

Els R/G després d’un llarg debat, van decidir fer un gegant pel cau per poder fer un projecte de cara a l’agrupament i al mateix temps tenir un element de la cultura popular i festiva al cau de cara a la celebració del 60è. Després d’haver quedat uns quants dies d’estiu, han quedat satisfets amb el resultat i esperen poder treure’l a ballar ben aviat! Enhorabona Ràngers i Guies!

Els P/C han decidit ser ambaixadors de l’ONG Food Kind (http://www.foodkind.org), una organització que proporciona menjar a les persones refugiades i en situació de crisis. Encara no han executat el seu projecte perquè ho faran durant els seus campaments a Menorca. Que vagi molt bé Pioners i Caravel·les! Bona feina!
Finalment, els Truc I han decidit que destinaran tots els seus esforços i recursos per fer un bon projecte internacional en el seu últim any com a “nens i nenes” al cau. 
Els més grans de l’agrupament, els Truc II, han marxat avui de campaments a Kutervo on faran realitzaran el seu projecte sent voluntaris d’una ONG que treballa cuidant óssos. Molta sort Truc II! 

FESTA DE CLOENDA
El dia 17 de juny vam celebrar la festa de cloenda on els infants i joves durant la tarda van realitzar diverses activitats on s’ho van passar molt bé i al mateix temps van reflexionar sobre tot allò que els hi aporta l’escoltisme. Més tard, al vespre les famílies es van afegir a la festa i vam sopar tots plegats i després vam veure un vídeo resum d’aquest curs 2016-17. 

Ara els caps ja estem preparats per marxar de campaments i ho tenim tot a punt per passar uns dies fantàstics! Ens veiem tots ben aviat!!