Enguany ha sigut un any difícil i estrany per a tothom per la crisi del COVID19. Malgrat això, no volem començar l’estiu i els campaments sense tancar el curs com hem fet sempre: tombant per Valls, fent activitats i sortejant alguns detalls. Així, per a la festa de cloenda, hem preparat diverses activitats aptes per a una desescalada segura i que, alhora, intenten mantenir una mica l’objectiu d’aquesta trobada. 

Durant aquesta setmana podreu fer: 

  • El Kahoot del Cau de Valls. El dissabte 20 de juny al migdia publicarem un Kahoot a les xarxes socials. Tindreu 24 hores per participar-hi i els tres guanyadors del concurs s’emportaran material del marxandatge de l’agrupament: samarretes, dessuadores, clauers, bufs, cantimplores, bolígrafs, etc. Enunciarem les persones guanyadores el diumenge 21 de juny a les 20h.

  • Unes rutes dels torrents de Valls. Us adjuntem un enllaç amb el document amb unes rutes dels torrents vallencs i us convidarem a fer-les durant la setmana, per sortir una mica de casa i per descobrir l’entorn natural del poble. Hi podeu anar en família o amics (sempre assegurant les mesures de seguretat i higiene):  pot ser un bon moment per estirar les cames! També us animem a enviar-nos alguna foto quan feu la ruta  a les nostres xarxes socials o a penjar-la i etiquetar-nos @caudevalls. Tots els participants entraran en un sorteig de diferents productes del marxandatge del Cau, que es farà el diumenge 21 de juny a les 20h.

A més, totes les famílies de l’agrupament rebreu una sorpresa molt especial. En aquesta setmana també rebreu per correu postal una sorpresa que ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres. És per això que cal que estigueu ben atents a la bústia!