El passat dissabte 14 de desembre, vam celebrar la tradicional Festa de Nadal de l’agrupament. 

A les 15h infants, joves i caps ens vam reunir al cau per començar a fer les activitats preparades per la festa. Primerament ens vam dividir en grups i cada grup va fer una manualitat diferent relacionada amb el Nadal. Posteriorment, vam anar al menjador social La Teulada on vam fer una descoberta de la seva tasca i a més els vam ajudar a decorar l’espai amb les manualitats Nadalenques que havíem fet. Per acabar les activitats, vam fer una dinàmica de reflexió on ens vam haver de posar al lloc de persones amb situacions diverses i pensar quines activitats podríem fer i quines no. D’aquesta manera també, vam treballar l’empatia, i vam veure què no tothom pot viure les festes de la mateixa manera. 

Més tard a les 18h ens vam trobar amb les famílies a la sala d’actes de l’Escola Enxaneta on els  vam explicar què havíem fet durant la tarda i vam cantar una nadala tots junts. Posteriorment, com ja és tradició vam fer el tradicional sorteig de les cistelles de Nadal que fem amb productes de proximitat, on els números guanyadors van ser el 2175, el 0866 i el 1811. Per acabar la celebració, vam berenar tots junts. 

A continuació us deixem un recull de fotos. Us hi veieu?