L’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela és una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que va néixer a Valls el 1958. Oferim l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta als infants i joves de Valls i l’Alt Camp. El nostre agrupament és un dels 13 de la Demarcació de Tarragona i un dels 150 agrupaments que pertanyen a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

En diem cau del lloc on desenvolupem la nostra activitat, d’un local annex a l’església de Sant Joan (entitat que ens acull des de 1968). També en diem cau de la nostra activitat pròpiament dita. Per tant, els dissabtes de 16h a 18h fem cau.

El Cau de Valls no ens podem deslligar del Barri Antic: és el nostre entorn més proper. Personatges d’altres mons o, si més no, peculiars ens hi deixen pistes, juguem a les seves places i descobrim els seus racons. Ens agradaria que fes goig i que recuperés la seva vida, ja que ara mateix, amb paraules dels mateixos infants, està brut, les cases cauen i la gent marxa.

Actualment (2023-24), l’agrupament està format per 84 infants i joves d’entre 6 i 19 anys i 27 caps. 

 

Caps

Branques