El passat cap de setmana de l’1 i 2 d’abril totes les branques de l’agrupament vam anar de sortida al Dolmen Màgic, a Vila-Rodona.
El dissabte al matí vam fer una ruta per un camí ben planer i amb un paisatge fantàstic fins a Vila-Rodona. Un cop allí ens vam trobar amb els guerrers indígenes de la Tribu Fideu Fideu que ens van conduir fins als Tres Grans Savis, els quals un cap de setmana abans ens havien enviat una carta demanant-nos ajuda per trobar el seu tresor.Com que teníem molta gana, van dinar plegats i després vam plantar les tendes entre tots. Quan vam tenir el campament acabat, vam acceptar els reptes que ens van presentar els Tres Grans Savis i en grups vam entrenar-nos mentalment i físicament per convertir-nos en guerrers Fideu Fideu. Després vam berenar galetes amb xocolata per agafar energia i poder buscar unes targetes per poder aconseguir pistes per trobar el tresor. Ara bé, no us penseu que fos tan fàcil perquè cada vegada que ens trobàvem els indígenes de la Tribu Fideu Fideu ens posaven reptes per robar-nos les targetes. Finalment, a la nit vam sopar tots plegats i vam fer un bona nit amb massatges per relaxar-nos. 

L’endemà al matí ens vam llevar ben d’hora i vam desitjar-nos bon dia d’una manera molt animal. Com que teníem molta gana vam anar a esmorzar un bon pa amb tomàquet, per agafar forces per trobar el tresor. Amb l’ajuda de les pistes dels Tres Gran Savis, finalment vam trobar el seu tresor: els estris necessaris per fer una bona fideuà! Així doncs, vam trobar la bombona de gas, el paeller i la paella, i ja vam poder començar el tradicional concurs de fideuades per branques. Com cada any, les famílies de cada branca i els caps ens vam posar d’acord per preparar unes fideuades boníssimes, i els infants i joves vam preparar unes postres exquisides. En acabar de dinar, vam entregar els premis i com que estàvem molt cansats, ja vam anar cap a casa. En resum, tots els membres de l’agrupament vam passar un cap de setmana meravellós i ens ho vam passar molt bé!