CASTORS I LLÚDRIGUES

El cap de setmana de l’11 i el 12 de març els Castors i Llúdrigues van anar a l’Espluga de Francolí a fer la sortida del segon trimestre. Aquella nit la van poder passar al cau de l’Espluga, a l’AEiG l’Estornell.
El dissabte es van despertar ben d’hora i quan van arribar al poble van visitar la coneguda cova de la Font Major. Va ser una experiència extraordinària: van entrar a la cova, van veure amb els seus ulls com vivien els humans abans, van poder sentir les històries d’aquelles coves i van aprendre moltes coses sobre el seu passat. A la tarda, com en cada sortida, els eixerits vallencs van fer la descoberta pel poble. Més tard, van fer un taller de pintura molt divertit i van poder conèixer i jugar amb uns infants molt simpàtics del poble.
L’endemà, després de deixar el cau net com una patena, van fer un punt de llibre com a record. En poques paraules, els Castors i les Llúdrigues van passar un fantàstic cap de setmana a l’Espluga de Francolí: van aprendre moltes coses i s’ho van passar d’allò més bé.


LLOPS I DAINES

El cap de setmana del 4 i 5 de març els Llops i les Daines van fer la segona sortida de l’any.  Aquest cop van anar a Reus i van poder dormir al cau de l’AEiG Montsant Cim.

Com uns bons escoltes, van matinar molt i a les 8 del matí del dissabte ja eren de camí cap a la capital del Baix Camp. Al matí van fer una ruta molt plàcida i tranquil·la que es va acabar quan van arribar davant de l’institut Pere Mata. A la tarda van poder fer cau conjunt amb uns Llops i Daines reusencs magnífics: es van conèixer, van jugar, van riure i, sobretot, s’ho van passar d’allò més bé. Finalment, al vespre van poder fer una descoberta per la ciutat de Reus. 

L’endemà al matí els escoltes vallencs es van haver d’enfrontar à una gimcana plena de sorpreses i adversitats, però les van superar amb molt bona nota.

Ras i curt, els Llops i Daines del Cau de Valls van passar un bon cap de setmana, en el qual van aprendre moltes coses, però sobretot s’ho van passar pipa!RÀNGERS I GUIES

El passat cap de setmana de l’11 i 12 de març els Ràngers i Guies van fer la sortida d’unitat del segon trimestre. En aquesta ocasió van sortir de la província de Tarragona i es van aventurar a arribar fins a les terres de pontent, a Lleida. 

Així doncs, el dissabte al matí, ben d’hora van agafar el tren per arribar fins a Lleida. Un cop allí van fer una ruta pel Parc Natural de la Mitjana, durant la qual van haver de demostrar les seves qualitats com a bons influencers. Havent acabat la ruta, van dinar tots plegats i van agafar forces per la tarda. 

A la tarda van fer cau conjunt amb els R/G de l’AEIG Lo Manaix de Lleida. Van conèixer diverses maneres de treballar i s’ho van passar molt bé. Més tard van treballar activitats de la Jamborinada. 

L’endemà van endereçar tot el cau i van anar cap a l’estació del tren per anar cap a dinar a Valls. Durant el viatge, com no podia ser de cap altra manera, van fer la revisió. 

En resum, s’ho van passar molt bé, i ja tenen ganes de fer una altra sortida. Això és tot famílies! Ens veiem a la Sortida d’Agrupament el proper cap de setmana de l’1 i 2 d’abril!!! Fins aviat 🙂