Bones a tots i totes de nou!
Tornem al blog per explicar-vos com va anar la festa de la Candela d’aquest any. La festa més important del nostre agrupament on repartim els fulards als nous membres.


Per celebrar-ho ens vam trobar infants, caps i famílies el dissabte al matí a Alcover. Des d’allí vam començar la ruta cap al Niu de l’Àliga. Quan vam arribar al Mas d’en Forès vam fer una parada per recuperar forces. Com que la coca encara no “havia arribat” vam aprofitar per fer uns quants jocs tots junts i fer una mica més de gana. Quan ja vam tenir la coca, tots vam esmorzar plegats. Estava tan bona que molts vam repetir més d’un cop!Havent recuperat forces i agafat energia vam emprendre la ruta altra vegada fins que vam arribar a la cascada i els gorgs del Niu de l’Àliga. Allí ens vam fer fotos i alguns valents es van atrevir a travessar el riu. Després vam tornar a baixar fins a l’ermita del Remei.

Una vegada tots allí reunits, vam fer una gran rotllana per fer el bon profit i endrapar els nostres dinars.  
Quan vam acabar vam tenir una estona de temps lliure i després vam fer tres grups per fer diverses activitats que havia preparat la comissió de la festa de la Candela. Una consistia en escoltar la llegenda de la Verge de la Candela, a la següent vam fer diversos jocs amb el fulard i finalment vam aprendre a com fer l’abecedari amb el fulard per poder comunicar-nos a llarga distància.

Mentre els infants i caps fèiem aquestes activitats les famílies van preparar aquest mural tan bonic representant què és per ells i els seus fills i filles el Cau. Ens va encantar a tots!

Quan vam acabar les activitats, va arribar el moment més important de la festa: l’entrega de fulards. Ens vam reunir tots al davant del mural i els nous membres de l’agrupament van rebre el fulard mentre tots els hi donàvem la benvinguda.

 Finalment, no podíem acabar d’una altra manera que no fos cantant tots junts l’Hora dels adéus.Va ser una festa molt maca i els caps estem molt contents de com va anar. Esperem que tant infants com famílies també passéssiu un bon dia.
Fins ben aviat!