Bones de nou!

Finalment, després d’haver hagut d’anul·lar la primera sortida per previsió de pluja, el cap de setmana passat vam poder fer la Sortida d’Agrupament. Aquest any vam estar al terreny Les Esplanes de Nulles on vam passar un cap de setmana magnífic!

El dissabte al matí ens vam trobar per anar fent ruta fins al terreny d’acampada. Allí ens vam trobar uns pirates escoltes que ens van demanar ajuda per trobar un tresor que havien amagat feia 60 anys. Per poder ajudar-los ens vam dividir en diferents tripulacions i cadascú va fer la seva bandera i el seu crit de guerra. Al llarg de tot el dissabte vam fer diverses activitats: de coneixença dels petits grups, un party and cau, de reflexió, danses i finalment el joc de nit; amb la intenció de trobar el mapa del tresor.

Gràcies a la feina de totes les tripulacions vam passar les proves i vam poder trobar les diferents parts del mapa del tresor. El diumenge al matí vam decidir ajuntar-les i seguint les indicacions del mapa vam poder ajudar als pirates a desenterrar el seu tresor!

Per acabar bé la sortida, el diumenge vam fer el tradicional concurs de fideuades i postres amb les famílies, i malgrat que va ploure, vam poder trobar un lloc on aixoplugar-nos i dinar tots plegats!


Aquí teniu un recull d’imatges del cap de setmana perquè veieu que bé ens ho vam passar!