Us heu assabentat de les notícies famílies? Tot l’agrupament vam anar cap a Montblanc a recuperar les coses del Cau que ens havien pres i hem descobert el misteri!

No us ho han explicat? Us fem cinc cèntims!


Tot va començar un dissabte en arribar al cau. No teníem cadires, ens faltava material, tampoc hi eren els coixins, faltaven taules…. Algú ens ho havia pres i per recuperar-lo, ens convocaven a Montblanc!
Tots a l’estació a punt per agafar el tren!

Vam passar el matí de ruta per arribar-hi i com ja us imagineu, la pluja no ens va espantar pas! Al terreny de l’Ermita de Sant Josep, els lladres ens havien deixat tot de proves i cartolines de color escampades pels voltants. Totes aquestes proves les havíem de trobar per grups; els Sherlock, els Gadget i els Conan.
Quins experts! El gran ajuda al petit!
Mireu com buscàvem les proves!


Vam estar tota la tarda i mig matí de diumenge fent proves i perseguint als altres grups, i sabeu quin era el misteri a resoldre?Els Truc, amb l’ajuda dels Pioners i Caravel·les, ens havien robat tot el que teníem a les nostres sales perquè se sentien sols. Ells no fan cau els dissabtes, sinó que el fan els divendres al vespre, i volien reunir-nos a tots per passar un cap de setmana junts, ja que ens trobaven a faltar! Ens han promès que dissabte vinent tornaran tot allò que van amagar, i sabeu que els hem demanat? QUE UN DIA PORTIN BERENAR PER TOT L’AGRUPAMENT!

Les caps de la comi pedagògica amb la samarreta dels Truc

Una vegada vam haver resolt el misteri, van arribar les famílies i vam començar el ja tradicional, concurs de fideuàs. Van sortir totes boníssimes!!

Mmmmmm! Quina pinta!!

Finalment, com no podia ser d’una altra manera, vam despedir-nos cantant l’hora dels adéus.