El cap de setmana del 28 i 29 de maig es va celebrar la trobada dels Llops i Daines de la Demarcació de Tarragona: l’Allioli. 

Quins ingredients es necessiten per fer un bon allioli? Molt fàcil: 12 agrupaments amb més de 180 infants, un terreny com el Puigmarí de Duesaigües i moltes ganes de passar-ho la mar de bé.
Enguany, els Llops i Daines que van participar a la trobada es van trobar a uns xamans que buscaven a uns escollits pels déus per trobar el tresor perdut. Tot i que la pluja, el vent i el sol van intentar molestar-los durant la sortida, res va poder aturar els intrèpids i valents Llops i Daines. Així, doncs, després de picar molta pedra i gràcies a la col·laboració de tots els infants de tots els caus, els déus van acabar decidint que només ells podien ser els escollits. Finalment, unint les forces de cada cau, els escollits van trobar el tresor amagat: unes boles màgiques amb un regalet a dins. Una capelina!
Ras i curt, va ser una trobada molt enriquidora pels Llops i Daines, ja que, a part de participar en moltes activitats i jocs molt divertits, van poder conèixer gent nova, fer noves amistats i compartir moments inoblidables amb infants d’altres caus.