Hola a tots!! Quant de temps… reconeixem que hem tingut el nostre blog una mica abandonat, però ara ens hem proposat tornar-nos a posar les piles i anar penjant entrades per tenir-vos ben informats! 

Aquest any ja hem fet moltes activitats al nostre agrupament: trobada 0, castanyada, festa de Nadal on vam recollir joguines i sortejar unes cistelles estupendes, la recollida d’ampolles, festa de la Candela pujant a Miramar, moltes sortides de branca, etc., però encara ens queden moltes coses per fer! 

Per exemple celebrar Sant Jordi. Com cada any, el proper dissabte 23 d’abril els P/C vendran roses a la plaça del Pati durant tot el dia, i els TRUC 2 també vendran un conte fet per ells: Llegenda d’uns escoltes, serà un extrajob per ajudar a finançar el seu projecte: assistir a la Finnjamboree (una trobada d’escoltes a Finlàndia). 
Us esperem a tots i totes a la nostra parada del Pati per celebrar aquesta diada tan nostra!!