El passat dissabte 7 de febrer el cau de Valls es va fer un any més gran; ja en portem 57. Com cada curs i per commemorar aquest aniversari, vam celebrar la Festa de la Candela.

Els infants, joves i famílies de l’agrupament ens vam aixecar ben d’hora per pujar fins a Miramar i realitzar la festa en un espai diferent dels altres anys. La gran majoria havíem fet aquesta ruta, però aquesta vegada va ser especial: hi havia molts trams on encara hi quedava neu. És per això que vam decidir baixar fins a Fontscaldes i celebrar-ho allí.

Vam dinar i seguidament vam participar de diferents espais per conèixer una mica millor la història del cau de Valls i els colors del nostre fulard, entre d’altres. Finalment, i com és habitual, els infants i joves que han començat aquest curs van rebre el fulard que portaran durant tot el temps que formin part de l’agrupament.