Els C/LL  també tenim moltes coses per explicar-vos, i és que des de que vam començar no hi ha hagut qui ens pari.

Per començar ens presentarem. Som la branca de C/LL, els més menuts i eixerits de l’agrupament. Som 11 xiquets i 13 xiquetes i ens acompanyen 4 caps estupendes!

A l’octubre, ens vam trobar un diari molt especial, i és que no endevinaríeu mai de qui era… Ni més ni menys que d’en Baden Powell, el fundador de l’escoltisme! A través de les pistes i els mapes que vam anar trobant en les seves memòries, vam anar avançant cap a la “ciutat perduda”, un lloc preciós, on  la natura, els colors i la vida sempre hi són presents. El repte va valdre molt la pena i, fent camí, vam anar coneixent-nos i compartint les petites coses que ens oferia l’aventura. Al final ens vam adonar que “el més important no és arribar a la ciutat perduda, el més important és compartir el camí”. I és que la Mussara va ser un entorn immillorable per anar de sortida i descobrir aquesta veritat!

S’acabava el trimestre i vam tenir la oportunitat de compartir amb tot l’agrupament l’arribada de les festes. Tots plegats i acompanyats de les famílies vam desitjar-nos Bon Nadal.

I ja hi tornem a ser, comencem de nou amb moltes ganes i energia! Ara se’ns presenta un nou repte: els millors petits xefs del món han estat reunits per aconseguir l’excel·lència! Caldrà trobar uns bons equips de cuina per a començar a treballar en petit grup i començar a agafar responsabilitats!

Ja ho veieu, som una bona colla i ens ho passem d’allò més bé! Us continuarem explicant coses…