5 d’octubre de 2013, 16:00, Mas Miquel:

1 esport: la natació sincronitzada
3 entrenadores
5 equips
1 repte: JJOO Tòquio 2020

Cada equip va demostrar el seu talent en una coreografia: algunes delicades, altres trencadores, però totes espectaculars. Després de veure-les, els entrenadors van creure que alguns/es nedadors/es es prepararien millor pels JJOO en un altre equip.

Així va ser com vam tancar el curs 2012-13: cantant, ballant i fent una mica el pallasso. Els nens/es es van retrobar amb els antics companys/es i alguns/es van canviar de branca.

I la setmana que ve, vindran els nens/es nous i començarem el nou curs!

Nota per aquells que heu anat al Cau de Valls i esteu llegint aquesta entrada: els nens/es que van canviar de branca van passar per un túnel de farina i van sortir-ne macos, macos; hi ha coses que no canvien 😉