Dissabte passat els Pioners/Caravel·les vallencs vam posar rumb al camp de futbol del poble de Duesaigües, on participaríem en un torneig de futbol amb diferents agrupaments de la nostra demarcació.

Empreníem el viatge amb poques esperances d’optar a un bon premi. La sorpresa va ser nostra quan, partit a partit, la victòria sempre era de color groc i nergre, és a dir, vallenca. Després de dinar es va jugar la final: Ben Enllà – Valls. La victòria, tot i estar renyida fins l’últim moment, va tornar a ser vallenca. Així que per acabar la tarda es va procedir a l’entrega de premis i Valls… Va guanyar el primer!

Per acabar el torneig, no ho podíem fer d’altra manera que fent una gran rotllana i cantant l’hora dels adéus.

Moment de coneixença, tot jugant al tot si val!!!
Un moment d’un dels grans partits
Entrega de premis