Aquesta història comença…

Rebent un e-mail d’uns P/C del Vendrell que ens volien conèixer i fer un intercanvi amb nosaltres. Què tenim de diferent els dos agrupaments? Doncs que pertanyem a moviments diferents de l’escoltisme: l’Agrupament Escolta Tant Com Puc pertany a Escoltes Catalans i naltros, l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela, pertanyem a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Els/les caps vàrem posar fil a l’agulla i vàrem començar a donar forma a la primera trobada. Després de correus electrònics i moltes trucades, va arribar el gran dia…

El dia 16 de març vàrem fer camí a la capital del Baix Penedès, el Vendrell. Després d’un trajecte pesat amb tren, transportant truites, maduixes i motxilles, entre d’altres coses, vam arribar a l’estació del Vendrell, on ja ens estaven esperant els P/C vendrellencs. Durant el matí ens vam conèixer fent una descoberta pel poble i dinant al cau amb el menjar portat de terres vallenques. Després de compartir vivències plegats, ens vàrem separar fins a la propera trobada.

Els vallencs vam continuar amb la nostra sortida, amb una tarda espessa de tria de projecte i una nit de moltes confidències, que es va allargar fins a altes hores de la matinada. 

L’endemà al matí, amb les lleganyes encara als ulls, vam acabar de perfilar el projecte i vam recollir i endreçar el cau del Vendrell. Un cop acabada la sortida, vam tornar cap a la nostra vila.

Vet aquí un gos i vet aquí un gat, la nostra sortida ja s’ha acabat, ara hem de comprar un altre gos i un altre gat per veure com la pròxima trobada acabarà.

Moltes gràcies per compartir aquesta experiència amb naltros. Vendrell, us esperem a Valls!