Durant les festes nadalenques el Cau de Valls també s’agafa unes merescudes vacances, però no tot queda aturat, ja que arribades aquestes dates els caps de l’Agrupament celebrem el sopar de nadal, que aquest any ha sigut el 29 de desembre.

Després de dividir-nos en petits grups, vam fer una sèrie de proves per Valls fins arribar al la Plaça de l’Oli, on tots ens vam trobar i vam demostrar que havíem passat les proves adequadament.

Un cop ben tips, va arribar un dels moments més esperats de la nit: l’enemic invisible. El moment d’endossar a algú altre aquells objectes que tenim damunt d’un prestatge o al fons d’un calaix i no volem veure més, això sí: ben embolicats! És difícil decidir-se quin va ser el més lleig de la nit perquè n’hi va haver per tots els gustos! Jutgeu-ho vosaltres mateixos, amb quin us quedaríeu?