El passat dissabte 22 de desembre, el Cau de Valls va celebrar la Festa de Nadal. Vam fer un treball de valors tot fent una gimcana per places vallenques i vam acabar a la Casa de Cultura, on ens esperaven les famílies per compartir una estona i un berenar.

Ja cap al final, vam repartir les tres cistelles als guanyadors del sorteig, que van recollir el premi molt il·lusionats.
Els afortunats van ser aquells qui tenien una butlleta amb els tres últims números iguals que els de la grossa de Nadal, és a dir, que es va repartir les cistelles als números 0058, 1058 i 2058.
Cada cistella estava valorada en 350€ i elaborada amb productes de comerços i artesans vallencs, per tal de donar vida al comerç de proximitat.

Enguany l’equip de caps de l’agrupament ha decidit canviar la loteria de Nadal pel sorteig de tres cistelles per diversos motius. Alguns d’ells són que amb la loteria donàvem molts diners a l’Estat i era difícil que ens toqués. Amb el sorteig de les cistelles podem vendre les butlletes a mitat del preu (abans cadascuna costava 2€, ara 1), l’agrupament se’n beneficia més i, com que la cosa queda més en família, és més probable que ens toqui.