Els col·leccionistes de records més petits de la casa esperaven amb molta il·lusió aquest moment… La primera sortida del curs!

Els C/LL vam anar a Lilla el primer cap de setmana de desembre per buscar nous bons moments i poder guardar-los a les nostres capsetes de records. Però també, com a bons col·leccionistes de records, volíem descobrir per què n’estaven desapareixent del cau.
Vam sortir de Fontscaldes i vam arribar a Lilla a peu. Mentrestant, un parell de mares ens deixaven totes les motxilles a la casa.
Vam acabar molt satisfets ja que va ser la primera vegada que caminàvem tots junts i, tot i que feia un fred que pelava, ens vam cansar poquet i vam poder gaudir del paisatge, la natura i la companyia dels nostres amics d’unitat. Cadascú va aprofitar aquesta excursió d’una manera diferent: buscant bolets, recollint flors i fulles, guardant pedretes de colors… O simplement coneixent una mica més als companys.
En arribar a la casa, el primer que vam fer va ser inspeccionar cada racó: des de l’entrada fins a les habitacions, on cadascú va poder escollir la seva llitera i preparar les coses per la nit. Tot seguit, vam anar a jugar a la plaça.
Després d’un dinar deliciós ens vam passar tota la tarda fent activitats per aprendre més coses sobre el lladre de records, com per exemple el seu nom, Tristany. Vam fer una descoberta del poble per petits grups i vam estar buscant pistes per Lilla fins que es va fer tan fosc que vam haver de sortir amb les llanternes, i això que encara no havíem ni sopat! A més a més, ens vam poder embrutar les mans (i també la cara!) fent figures de fang.
En acabar un sopar que ens va agradar molt a tots, era l’hora del joc de nit i en acabar una guerra de petons… Quina sorpresa! El Tristany havia vingut a veure’ns!
Ens va explicar que havia estat agafant bons records del cau perquè ell no en tenia, així que li vam fer una càlida benvinguda amb cançons, teatre, desitjos de Nadal… Ara el Tristany també té bons records!
Després d’una nit una mica esbojarrada, l’endemà al matí, tots amb cara de soneta, vam recollir les habitacions. Quan vam tenir la casa ben neta, va arribar el moment de fer revisió per conèixer l’opinió de tots els companys sobre la sortida: què havia agradat, què calia millorar… Un cop llestos per marxar, vam acabar la sortida, com no podia ser d’altra manera, fent l’hora dels adéus caps, castors i llúdrigues i pares i mares.
Va ser una sortida molt divertida, plena de moments preciosos per tots i que segur que mai oblidarem. Ja tenim ganes de que arribi la següent!

Aquí, totes les fotografies!