S’acosten les festes de Nadal i com cada any el cau ha engegat motors amb el tema de la loteria. Enguany, el dia 22 de desembre quan sentim cantar els números als nens de San Ildefonso, no tindrem la possibilitat de ser milionaris (per part del cau), però sí que hi haurà tres afortunats que hauran guanyat un premi encara millor!

Com ja sabeu, des de fa mooolts anys jugàvem amb participacions a un número de la rifa de Nadal. Aquest any deixem de fer-ho per rifar tres cistelles valorades en 350€ cadascuna.
Voleu saber per quins motius?
  • Amb les participacions donàvem molts diners a l’Estat i era molt difícil que ens toqués i, en cas que ens toqués, un bon pessic també se’l quedava l’Estat amb impostos.
  • Nosaltres en quedem més beneficiats, ja que la cosa quedarà més en “família” i per tant, serà més probable que ens toqui.
  • Donem vida i oportunitats als més propers, al nostre barri i al nostre poble, ja que hi comprarem els productes de les cistelles.
S’atorgarà una cistella a qui li coincideixin els tres últims números de la butlleta amb els tres últims números del sorteig de la rifa de Nadal del 22 de desembre. Com que hi haurà 3000 butlletes, s’atorgaran tres cistelles. Les cistelles s’entregaran el mateix dia 22 de desembre, que és el dia que celebrem la festa de Nadal a l’agrupament. Ara bé, si el guanyador no reclama el seu premi en un període de 30 dies naturals des del sorteig, quedarà desert.
Us fem saber que venem les butlletes 1€ cadascuna. Així que ja ho sabeu, si teniu qualsevol dubte, voleu una butlleta o necessiteu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a: loteria@caudevalls.net

Moltes gràcies i… Molta sort!