Ha arribat el moment de començar a preparar-nos pel primer acte del 55è: PUGEM UN CIM! I l’afortunat serà el MATAGALLS (1697m), que es troba al Parc Natural del Montseny. La pujada la començarem a Coll Formic, on hi trobarem un aparcament per deixar-hi els cotxes.
 

Com anirem fins allà?

Cada família s’encarregarà del seu transport per arribar-hi. Els que sortim de Valls, quedem diumenge dia 18 de novembre a les 08:45h a la Creu Roja (molt puntuals!). Els que vulgueu, podeu anar directament a l’aparcament de Coll Formic i ens trobem allà mateix a les 11:00h.

El recorregut 

El recorregut no és massa llarg. Tirant llarg, comptem dues hores per pujar i dues hores més per baixar i la dificultat és baixa. Tot i així, no patiu, anirem a un ritme molt familiar! Un cop siguem dalt dinarem tots junts, així que cada família s’ha de portar el seu menjar. No dubteu en portar coses per compartir i fer un pica-pica gegant! En cas de possibilitat de pluges, estarem atents i enviarem un e-mail dient què farem.

Què heu de portar? 

Recomanem que porteu les cantimplores ben plenes ja que hi ha algunes fonts pel camí però pot ser que les trobem seques. Penseu que farà fred, així que veniu ben equipats per caminar. Porteu-vos, com ja hem dit, el dinar de casa. En arribar al Coll Formic i per començar amb energia, farem un esmorzar que portarà l’Agrupament.


Per últim, volem explicar que és un acte on hi està convidat tot l’agrupament i a més, obert cara enfora; famílies, nens i nenes, amics, cosins, tiets i germans! No hi participarem íntegrament com a unitats on cada equip de caps s’encarregarà del seu grup de nens i nenes. Els nens i nenes que vulguin venir, seria bo que ho fessin amb algun adult o amb alguna altra família que se’n faci responsable. Si hi hagués algun problema per aquest tema, contacteu amb nosaltres i ho intentarem aclarir. 

En podeu fer difusió, ja que com molt bé es diu: com més serem, més riurem.

I ara sí per acabar, recordeu confirmar l’assistència abans del dijous dia 15 al correu cim@caudevalls.net

Animeu-vos que el Matagalls ple segur que fa patxoca!