El dissabte dia 20 d’octubre, després d’un dia ennuvolat i sota la vigilància d’uns núvols ben grisos que avisaven pluja, el cau de Valls va realitzar la trobada 0. Aquest va ser el primer dia en el que ens retrobàvem tots els nens i nenes juntament amb els caps per tal de tancar el curs passat i començar el nou curs.

Així doncs, vam començar la trobada 0. Aquesta vegada, teníem un gran problema que necessitava ser resolt el més aviat possible. Es tractava d’uns puzles, per ser més concrets, de cinc puzles diferents. Hi havia cinc amics, quatre d’ells tenien una peça de puzle menys un d’ells que no en tenia cap. Tots estàvem molt preocupats i els amics van decidir demanar ajuda als nens i nenes del cau per tal de trobar la última peça.

Així va ser, ens vam separar per unitat: Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Ràngers i Guies, Pioners i Caravel·les i Truc, i vam dur a terme un seguit de proves per aconseguir la peça que faltava. Entre d’altres, els nens i nenes del cau van haver de superar proves com curses de sacs, el mocador complicat, deixar anar la seva imaginació dibuixant i moltes més.

Finalment, vam trobar la última peça i gràcies a això els nens i nenes van poder passar a les seves noves unitats així com també conèixer als seus nous caps. Però aquí no va acabar la cosa, quan vam haver construït el puzle sencer ens vam adonar que tot junt formava el numero cinquanta-cinc. I és que aquest any, el nostre Agrupament fa cinquanta-cinc anys d’història, tots estàvem molt contents i satisfets.

La trobada, passada per aigua, va acabar amb un berenar conjunt.