Aconseguir recuperar el dau màgic del gran joc màgic per tal que tots els nens i nenes del petit poble de la Torre de Fontaubella hi poguessin tornar a jugar, aquest era l’objectiu de vint-i-dos petits valents aventurers i sis intrèpids acompanyants. Durant cinc assolellats dies d’agost, plens de bons moments, rialles, algunes estones d’enyorança…

Per alguns de nosaltres aquests van ser els primers campaments, per d’altres els segons, per una minoria els tercers, però tots compartíem un mateix desig: passar-nos-ho molt bé i gaudir de la convivència amb les persones amb qui havíem compartit el curs.
 
Els C/LL saltant de casella en casella!
Durant aquells dies havíem d’anar saltant de casella en casella en el gran taulell màgic: el primer dia al arribar al terreny d’acampada vam iniciar les instal·lacions muntant les tendes on dormiríem, els més veterans ajudaven a aquells per als qui era la primera vegada. Com bé ens indicaven les instruccions que rebíem cada matí, el segon dia, el dia del vent, vam agafar rumb als molins que s’observaven com formigues des del terreny. Com a bons jugadors havíem de conèixer el lloc per on ens mouríem la resta de dies. Per tant, era l’hora de realitzar la descoberta de la Torre de Fontaubella. Aquí us deixem un tastet de les proves que havien d’anar superant tots els petits grups de C/LL.
Busqueu a una persona i reciteu-li aquest poema:
De campaments a la Torre hem anat,
i a una persona molt eixerida ens hem trobat.
Nosaltres de Valls venim,
i alcem al cap per menjar calçots, mirar el campanar i veure l’enxaneta tocar el cel amb la mà.
Aquest poema li volem recitar,
perquè una rialla deixi escapar.
Fins aquí aquest poema us hem recitat,
esperem de tot cor que us hagi agradat.
Després d’una gimcana superada
L’endemà, el dia de la festa major, una mica més cansats, ens aixecàvem per engegar un dia ple de jocs, tallers, gimcana, etc. El dijous va ser un dia molt especial, era el dia de l’amistat. Després d’un matí de piscina i amb molts nervis a la panxa, vam dir un adéu per uns moments a uns quants dels nostres petits valents que farien un pas important. Era el moment de reflexionar un parell d’horetes per donar pas a la celebració d’una promesa que va emocionar a més d’un. Amb la companyia de dues de les caps que van venir a celebrar amb nosaltres la festa de la promesa, vam poder gaudir d’una nit màgica plena de rialles, cançons i moments únics.

I sí, ja havíem arribat al final de la gran aventura. L’últim dia, per fi vam poder completar el gran dau màgic amb les fitxes que havíem anat trobat al llarg de tots els dies. Però com que aquest pertanyia als nens/es de la Torre de Fontaubella i allí s’havia de quedar, ens en vam fer un en miniatura per arribar a casa i poder-hi jugar!
Durant tots aquests dies vam tenir l’oportunitat d’experimentar moltes coses noves, aprendre els uns dels altres, compartir, fer-nos veure el valor de l’amistat, i un llarg etcètera que només recordarem aquells qui ho vam viure. 
Campaments a la Torre de Fontaubella