La setmana del 30 de juliol al 5 d’agost els Ràngers/Guies vam anar de campaments a Unarre!

Què n’esperàvem d’aquests campaments? Alguns volien que fossin brutals, d’altres millorar la relació entre tots nosaltres, n’hi havia que esperaven moments per recordar durant temps, uns quants fins i tot deien que quan fossin molt grans volien seure a un banc tot rient, explicant anècdotes d’aquells campaments…

Doncs bé, es va aconseguir tot això? Aquella setmana a Unarre hi tenia lloc el camp d’entrenament de joves Power Rangers perquè hi ha molts perills al món i els quatre grans Powers necessitaven deixebles dignes. Després d’instal·lar-nos i fer la inauguració del camp, es va presentar el marcador. Cada equip Power, guanyava o perdia punts cada dia segons les seves accions i el seu paper en les missions, les tasques diàries…

La primera va ser que cada equip es pogués identificar fàcilment, una missió que els quatre equips es van prendre molt seriosament i els va fer guanyar molts punts! Altres missions van anar fent guanyar punts als equips de manera desigual, perquè el treball en equip és fonamental, com bé han après els R/G! Algunes patrulles ajudaven a d’altres a fer els càrrecs per poder sumar més punts!

Després de dies d’entrenament va arribar el moment de la graduació, quan se’ls va fer entrega d’una orla molt especial a tots els nois i noies i es va decidir el guanyador final; per molt que tots hi posessin totes les ganes, el vencedor va ser l’equip lila!

Però sols hem fet de Power Rangers aquests campaments? NO!
Hem anat al riu casi cada dia, vam baixar un dia a la piscina d’Esterri d’Àneu (quin luxe!), hem fet moltes partides de pòquer (fins i tot els que no en sabien n’han acabat aprenent gràcies a l’ajuda dels més experts de la unitat), vam convertir un joc tan típic com la bandera en un campionat d’estirar fulards molt emocionant entre patrulles (amb terreny de joc i normes inclosos!) i hem descobert una passió nova: les danses! L’última nit fent bivac va caure calamarsa que en va espantar a més d’un, però no els va tirar pas enrere d’allargar la nit…

I sí, també vam fer la promesa. Els vuit promesaires van passar el dia fora mentre els altres preparaven la festa, cap d’ells s’esperava el regal que els hi van fer els altres Ràngers/Guies: una obra de teatre amb titelles que eren caricatures dels promesaires. Alguns van poder obrir la llauna de tonyina, d’altres no ho van intentar… Finalment, a la nit vam fer la celebració de la promesa, on tots van poder fer explícit el seu compromís.
Segurament ens deixem moltes coses per explicar, però segur que els R/G us ho explicaran tot amb detall si els hi pregunteu!
N’hem tret el que volíem dels campaments en un principi? Hem millorat la relació entre nosaltres, hem viscut moments que no oblidarem fàcilment, i sobretot ens ho hem passat molt i molt bé!