Durant el tercer trimestre els C/LL van triar com a projecte pujar al campanar de Sant Joan de Valls. Dissabte rere dissabte ens anàvem preparant pel gran dia: murals, punts de llibre, tallers, jocs… Tot fruit de la imaginació dels nens i nenes.

Els nostres acompanyants
El gran dia ja tenia data, el dia 15 de juliol tots els C/LL ens vam trobar al cau de bon matí per començar agafant forces amb un bon esmorzar. A poc a poc es van anar afegint altres caps de l’agrupament, que ens acompanyarien en la nostra gran aventura.
Amb les panxes ben plenes vam començar enfilant-nos per unes escales de cargol molt estretes. Tot plegat era molt emocionant, i no havia fet més que començar. Mica en mica anàvem veient com les cases de Valls es feien petites i les persones es convertien en formigues. Quan ja estàvem a punt d’arribar dalt de tot, ens vam quedar bocabadats amb els grans finestrals del campanar.
Grans vistes des del campanar
Sí, ja érem dalt de tot! I un bon ensurt ens vam endur! Les campanes van començar a repicar i va haver de passar una bona estona fins que les vam deixar de sentir. Quan van deixar de sonar vam aprofitar per observar més detalladament les grans campanes que acabaven de sonar i com Valls s’havia convertit en un món més petit.
L’experiència no va poder ser més màgica, les cares de tots els C/LL parlaven per si soles. Per comprovar que diem la veritat… Només us cal mirar la fotografia!
Els C/LL dalt del campanar!