Aquest dissabte celebrarem la festa de cloenda del curs, tot i que l’últim dia de cau és dissabte 16. Farem activitats de tarda (atenció famílies, comencen a les 6!) i després sopar de germanor amb uns organitzadors de luxe: els P/C, que continuen treballant per anar de campaments a Menorca.

Us hem de dir un parell de coses: una de bona i una de no tan bona. La bona és que mai havíem sigut tanta gent com serem enguany al sopar, i estem molt contents! La no tan bona és que, enguany que som tants, no ens poden deixar taules i cadires perquè aquest cap de setmana se celebren moltes festes i hi ha overbooking. Així que haurem de fer com a les festes majors de barri: taules i cadires de casa (gràcies famílies!).

Esperem que ningú se la deixi, però si fos així, tenim una pensada divertida per solucionar-ho: jugar al joc de les cadires tota la nit! 😛