Avui, diumenge 13 de maig, els caps de R/G hem travessat Catalunya de dalt a baix en un viatge exprés al terreny de campaments!
Arribada a la nostra destinació
A les 8 del dematí, quan el que més abundava eren les lleganyes, hem marxat direcció Unarre, un petit poble del Pallars Sobirà. Tal i com diuen les normes de circulació, hem parat a les dues hores de viatge perquè la nostra súper conductora Montse pogués descansar. Després, d’una tirada, hem arribat a la nostra destinació! Abans hem passat per pobles amb noms realment curiosos i hem patit algun mareig…
El terreny està molt a prop d’Unarre i ens ha causat molt bona impressió! Completament envoltat de muntanyes, algunes encara

Vista del terreny d’acampada

nevades, i amb un riu que baixava molt ràpid pel desglaç, però que a l’estiu ens hi podrem banyar sense problemes!

Abans de dinar, hem decidit començar la tornada (algú corrent, d’altres amb cotxe), hem dinat al cotxe ràpid i corrent perquè la pluja ha fet acte de presència en el moment menys oportú i, finalment, després d’una bona estona de carretera, hem arribat a Valls.Panoràmica de la zona