El passat cap de setmana vam fer la sortida d’agrupament a Ulldemolins. És una sortida especial perquè la convivència permet que petits i grans puguin compartir moltes estones i aprenguin els uns dels altres. És molt maco veure LL/D i R/G jugant junts, P/C acompanyant C/LL a rentar-se les mans o TRUCS esvaint pors durant el joc de nit.

Dissabte, els gals vam haver de fer sis proves que ens havien posat els romans. Perdre-les ens hauria costat la llibertat, però vam demostrar ser molt hàbils i intel·ligents. Juli Cèsar no va tenir més remei que reconèixer-ho: ens va entregar la seva corona de llorer i ens va prometre deixar-nos en pau. L’endemà, ho vam celebrar amb un gran banquet!


Sí, sí, amb un gran banquet! Diumenge al migdia van venir les famílies i no podem dir que vam fer el tradicional concurs de paelles perquè enguany vam innovar i el vam fer de fideuades! Eren totes boníssimes! Els premis van quedar repartits així:

C/LL: Oh! Quina flaire! a la que feia més bona olor

LL/D: Per llepar-se’n els dits a la més saborosa

R/G: Oh! Ca macu! a la millor presentació

P/C: Mà de morter al millor allioli

TRUC i CAPS: Esponjós a la sípia més tova

En aquest sentit també vam innovar: des d’enguany, els premis sempre seran els mateixos i aniran passant de mà en mà (com la Copa de la Champions, vaja). I mentre les famílies sofregien ceba i torraven fideus, els nens i nenes preparaven les postres: les unes més afruitades, les altres més dolces…

Va ser un cap de setmana molt agradable, estem contents perquè vam fer molt de caliu i molt de cau!