Aquest diumenge s’ha celebrat el tercer torneig de futbol de la Demarcació de Tarragona, nou caus han participat en aquesta jornada lúdica i esportiva. El cau de Valls ha aconseguit dues coses meravelloses:
Guanyar un partit. Després de tres anys ja tocava, no? Enguany teníem dos jugadors que sabien córrer sense mirar la pilota i la veritat és que s’ha notat…
El premi Paris Hilton a la millor equipació i afició.
Els altres caus també han aconseguit coses: el Bisbe Borràs, el premi Steve Jobs per la seva presència a les xarxes socials; el Xaloc, ser l’equip menys golejat; el David de l’Alverna ha sigut el pitxitxi i la Maria de l’Ixent, la potxotxa. I la classificació final ha quedat així: Gelsto, Alverna, Fent camí, Xaloc, Ixent, Bisbe Borràs, Cau de Valls, Misericòrdia i Gent de mar.

Us hem de dir que juguem a futbol però, sobretot, ens ho passem bé!

Abans d’acabar, us ensenyem el Dream Team per davant i per darrere: