El 3 i 4 de març, els LL/D vam anar de sortida a Miramar. Hi vam pujar a peu des de Valls: primer amb molt de garbo; caminant a la vora dels ametllers i corrent darrere dels ciclistes; l’últim tram amb algun esbufec; alguns preguntant falta molt? i d’altres ja arribem? Però un cop dalt, havent descansat i amb la panxa plena, vam veure el campanar de Valls petit, petit i vam estar molt contents del que havíem fet.

Vam jugar a Qui vol ser advocat? per definir com som i com treballem, vam fer unes eleccions 2.0 (encara no coneixeu la CauBerry?) dels càrrecs del col·legi i dels gavinets d’advocats i, per fi, vam recollir prou proves per demostrar la innocència de la Justícia!

També vam assistir a l’estrena de la pel·lícula Ser LL/D és…, vam rebre la primera classe pràctica sobre Llevar-se 5 minuts abans del bon dia i no fer tard per part de l’Aleix i el Martí (tot i que als LL/D encara els falten alguns anys al cau per no fer tard al bon dia…) i vam entendre que el futbol és un joc d’equip (sobretot quan els jugadors van lligats de peus).


Per tot plegat, van ser un parell de dies molt divertits i ben aprofitats! Us deixem unes quantes fotografies, però a la secció de fotos en podreu veure moltes més 😉