El cap de setmana del 3 i 4 de març els R/G vam anar de sortida al cau Montsant-cim de Reus. Vam arribar amb bus a Reus des de Valls. Un cop allà ens vam apoderar del Parc Sant Jordi, el moment més important del dia va començar. Just després de jugar una estona, vam organitzar les patrulles i vam pensar els càrrecs que caldrien tant en la nostra unitat com en les patrulles. Com que no coneixíem totes les patrulles, cadascuna va fer un mural espectacular en el que ens presentaven com s’organitzava, així com també el seu nom. 

Treballant en equip durant la gimcana 
Havent dinat i després de tenir una mica de temps lliure, ens vam posar a fer normes, unes normes per emmarcar (tot i que no tothom va participar-hi de la mateixa forma). A la tarda, després de berenar (no tots) vam anar a fer una gimcana “guarra”, on l’objectiu principal era embrutar-se i menjar coses fastigoses. Un cop sopats vam fer una descoberta nocturna de Reus, súper competitiva, en la que el premi era un fantàstic ressopó. La nit va ser tranquil·la però llarga, tant, que els R/G l’endemà no es podien ni moure.

Diumenge al matí després d’esmorzar, vam recollir “veloçment”, vam fer la revisió amb il·lusió i vam marxar cap a casa amb un somriure d’orella a orella, però molt cansats!


Fent les normes