Dissabte passat, els P/C vam continuar la nostra missió. Aquest curs hem decidit agafar el bou per les banyes i enfilar-nos a qualsevol muntanya, per això cada trimestre intentem buscar un dissabte per caminar i si pot ser, fer comarca. No volem que de cara als campaments res ens agafi desprevinguts!
El dia ens va acompanyar molt i durant tot el camí no vam deixar de sentir l’olor de calçotades de les masies de la vora, que ens despertaven la temptació de treure’ns les botes de caminar i posar-nos el pitet. Vam fer una parada a Masmolets per esmorzar i dalt a Miramar per dinar i tenir una mica de temps lliure.
Després de dissabtes sense cau, va ser una bona excusa per tornar a engegar motors i retrobar-nos. Dissabte que ve continuarem amb la fase de cohesió i el cap de setmana del 17 i 18 de març anirem de sortida.
Fins aviat eixerides i eixerits!