Torre de la Mixarda

L’últim cap de setmana de febrer els C/LL, els més petits del cau, vam realitzar la sortida del segon trimestre. Som del rusc d’abelles més gran del cau i ens en vam anar de Valls en busca de la millor recepta de mel i melmelada que s’ha fet mai! Per tal de trobar-la, vam desplaçar-nos fins a Figuerola del Camp.

Després de deixar tots els trastos a la casa de colònies, els C/LL vam carregar motxilles, dinars i cantimplores i vam posar rumb a la Torre de la Mixarda, situada a uns cinc quilòmetres del poble, disposats a descobrir el gran misteri que ens ocultava aquella torre.


Després d’un camí farcit de cançons, jocs i alguna ensopegada, vam arribar-hi i ens hi vam trobar uns pots de melmelada de diferents gustos. Quan ens en vam adonar, ja era hora de dinar i vam menjar-nos amb molta gana el menú que ens havien preparat els pares. Que bo que era, eh!?

Fem les nostres normes!

Com tots sabeu, tot gran grup d’abelles necessita unes normes per poder funcionar com cal! Així que els castors i les llúdrigues vam posar fil a l’agulla (o trompa a la flor!) i vam fixar les nostres pròpies NORMES!

Quan vam tindre aquest tema més o menys enllestit, vam recollir, netejar una miqueta i… FIGUEROLA, QUE VENIM!!En arribar-hi, ens vam adonar que encara ens faltava una cosa: descobrir aquell poblet tan bonic. I què millor que fer-ho mentre celebraven el carnaval? Pregunta número 1: busqueu una persona disfressada d’abella: quantes línies grogues hi compteu?


Quan ja el coneixíem una mica millor, ens en vam anar a la casa de colònies a omplir els estómacs i, amb la panxa plena, vam fer un joc de nit i un misteriós bona nit, i… xxxt! Ara toca fer silenci i aclucar els ullets!

El matí de l’endemà el vam dedicar a fer els jocs que ens havia preparat un castor!! Després de passar-nos-ho pipa amb les activitats que havia pensat per nosaltres, vam decidir quins eren els càrrecs que necessitava la unitat i cada escamot. Quan vam tindre tota la feina enllestida, només calia esperar que els pares ens vinguessin a buscar… I què millor que una mica de temps lliure? Uns jugant a futbol, uns altres a picar pedres i la resta descansant… Déu n’hi do, quin cap de setmana!!

I ara… A preparar-nos per la propera!!

Voleu veure més fotos? Cliqueu aquí!