Cinc cèntims dels P/C

L’últim cap de setmana de novembre, els P/C vam enfilar Conca amunt per anar a petar a la vila on Sant Jordi va matar el drac i així, posar a prova a tots el Pioners i Caravel·les perquè sortís a la llum el seu grau d’heroïcitat.
Un cop allà, vam anar fins a l’ermita de Sant Joan per veure les vistes de la Conca de Barberà, les muntanyes de Montserrat i dels Pirineus (en un dia clar), però no vam tenir sort i ens va passar igual que als LL/D: vam topar amb la peluda!
Potser vam cridar massa dient que no vam tenir sort i els ermitans ens van sentir, perquè quan ja havíem explorat el territori, tocat la campana i pujat i baixat totes les escales de l’ermita, ens vam trobar una habitació amb una llar de foc encesa que ens transmetria el caliu que es va respirar durant tot el cap de setmana.
A més a més de fer-vos cinc cèntims de la sortida, us volem explicar que el següent dissabte vam tenir l’oportunitat de participar en un taller de sexualitat que ens van venir a fer uns focaires la mar d’eixerits, amb qui vam poder parlar, resoldre dubtes i passar una bona estona.
El dissabte passat ens van venir a visitar els P/C de Solsona. I voleu saber per què van decidir venir a Valls? Resulta que remenant el directori i buscant un cau de la demarcació de Tarragona, ens van triar a nosaltres perquè el nom de Verge de la Candela els hi va fer tanta gràcia que volien perdre la curiositat!
Vam fer un cau conjunt i intercanviar dues maneres de treballar i viure el mètode escolta. El cau es va allargar, perquè no es podia acabar la trobada sense fer un castell a la Plaça del Blat!
Ei, i ja no parlem més però no patiu que ben aviat rebreu notícies nostres! I sabeu per què? Perquè el dia 2 de gener, els P/C tenim una cita. Una gran cita…

Passi-ho bé i fins l’any que ve!

2 comentaris

  1. kkndll

    però que maques que esteu nenes….

  2. Aura

    mooolt maques! i de fons, només pot sonar "love is in the air"! :p

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *