El passat cap de setmana 26 i 27 de novembre el grup d’astronautes C/LL es van endinsar en una trepidant aventura al poble de Santes Creus. Decidits a aconseguir el seu objectiu, arribar a la Lluna, van començar el dissabte descobrint aquest petit poble i desxifrant alguns enigmes la qual cosa els permetria enlairar la nau. 

C/LL pintant els planetes

Després d’agafar forces amb un bon dinar, cada petit astronauta amb la seva meravellosa imaginació va aportar el seu granet de sorra pintant i repintant els planetes, creats un dissabte de cau, els quals serien una bona companyia per la nostra estimada Lluna.


Els astronautes van superar amb èxit les últimes proves abans de l’enlairament final i ben entrada la nit, gairebé sense forces, el moment que tots havíem estat esperant per fi va arribar. Es respirava en un ambient ple de nervis i d’il·lusió, i amb l’ajuda de dues astronautes que havien vingut a fer-nos un sopar esplèndid, la nau es va enlairar. El viatge va ser tranquil, sense turbulències ni cops de vent inesperats. Tots els astronautes esperaven impacients que el viatge finalitzés, i quan la nau va obrir les seves portes, totes les mirades es van fixar en un punt: havíem arribat a la Lluna! Va ser un moment màgic, cares de felicitat, sorpresa, alguns sense acabar de creure-s’ho del tot… I per acabar-ho de celebrar vam fer una festa, on hi van haver molts “bailoteos”! 

Fotografia del grup d’astronautes

Els diumenges al matí són vist i no vist: recollir, revisar el cap de setmana, fer-nos la motxilla i, si dóna temps, algun joc. Però són els moments de reflexió que ens ajuden a veure quin moment del cap de setmana ens ha agradat més, si ho hem posat tot dins la motxilla i no ens deixem res, en quina ha estat la cosa que més gràcia ens ha fet, si hem fet cas a les caps o ens han hagut d’avisar massa… Però sobretot, com de bé ens ho hem passat i en quines ganes tenim de tornar-hi!
En definitiva, que curt que es pot arribar a fer un cap de setmana! Amb la primera sortida per davant, segur que als C/LL encara els queden moltíssimes més aventures de les que s’imaginen per viure, el curs tan sols acaba de començar!